Er du vores nye universitetspraktikant?2022-11-01T13:06:18+00:00

Levende Menneskerettigheder søger en digital kreativ universitetspraktikant med flair for visuel kommunikation

Er du nysgerrig på NGO-branchen, og er du samtidig glad for sociale medier og kommunikation? Så har vi den helt rigtige praktikstilling til dig. Levende Menneskerettigheder(LM) har vokseværk og søger lige nu en kreativ og selvstændig universitetspraktikant til at hjælpe med vores sociale medier og andre kommunikationsopgaver. 

Om stillingen

Din opgave vil primært være at fokusere på menneskerettigheder i en mere generel kontekst samt mere målrettet kommunikation til undervisere og advokatsamfundet. Hos LM vil du få mulighed for at arbejde med kommunikation på flere niveauer, fra udvikling til produktion og analyse. Du vil få en stor grad af frihed under ansvar, og i samarbejde med vores kommunikationsansvarlige skal du være med til at udvikle og vedligeholde LMs instagram- og facebookside samt LinkedIn. 

Vi har en ambition om at vores sociale medier skal have langt mere engagement og aktivitet. Derfor er vi i gang med at udvikle en ny kommunikationsstrategi med større kampagner og daglig aktualitet. En stor del af din tid vil gå med at implementere vores strategi, samtidig med at du selv vil få indflydelse på, præcis hvordan det kommer til udtryk. Vi har brug for dig, der både kan tænke, producere og fortælle den gode historie på flere platforme og mere specifikt:

Vi har brug for, at du:

  • har kendskab til sociale medier. Du behøver ikke at have arbejdet professionelt med sociale medier, men vi forventer, at du kender platformene, kan navigere i dem og har en holdning til, hvad der fungerer.
  • kan lide at være opsøgende, tale med folk og tage telefonisk kontakt, når det er nødvendigt.
  • kan arbejde struktureret, selvstændigt og tage styring over opgaver og projekter.
  • har kendskab til Photoshop, InDesign eller lignende programmer.

Vi tilbyder dig muligheden for:

  • at få konkret erfaring med kommunikation og historiefortælling om menneskerettigheder samt erfaring med at arbejde i en NGO.
  • at få sparring og faglig udvikling i form af praktikantudviklingssamtaler.
  • at komme med på optagelse og photoshoots, hvis det har interesse.
  • at få en praktikstilling med stort ansvar og frihed og en arbejdsplads, hvor der altid er plads til at afprøve nye idéer og sætte dit præg på LM.
  • udvidelse af dit professionelle netværk gennem LM’s brede netværk af samarbejdspartnere.

Om Levende Menneskerettigheder

LM er en dansk organisation, der arbejder for at udbrede kendskabet til menneskerettigheder blandt unge mennesker. Det gør vi primært gennem vores store ambassadørnetværk af advokater, som frivilligt tager rundt på landets skoler og underviser. 

Læs mere om os på www.levendemenneskerettigheder.dk og besøg vores undervisningsplatform på www.dilemmademokratiet.dk. Du kan også følge os på Instagram, Facebook eller LinkedIn.

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfrist 1.dec. Praktiktid: Forårssemestret 2023 med start Januar/Februar. Praktikken er fuld tid med rig mulighed for fleksibel arbejdstid- og forhold. Stillingen er ulønnet.

Spørgsmål og henvendelser omkring stillingen kan rettes til Sekretariatsleder Søren Bech Laursen på tlf: 30233006 eller via mail til sbl@levendemenneskerettigheder.dk. Ansøgninger sendes til sbl@levendemenneskerettigheder.dk