Få tilsendt de nyeste indlæg, arrangementer og andre nyheder fra Levende Menneskerettigheder via vores nyhedsbrev!

Tilmeld din mailadresse nedenfor - så sender vi dig løbende aktuelt fra Levende Menneskerettigheders aktiviteter.

Kunne du tænke dig en specialeplads hos Levende Menneskerettigheder?

FHD0006P1070610P1070609P1070601P1070600

Levende Menneskerettigheder (LM) stiller efter ansøgning en eller flere arbejdspladser til rådighed i 4 til 6 måneder for speciale-, hovedopgave- eller kandidatstuderende med emner inden for menneskerettighedernes område.

Kontoret er placeret på Husbåden Liva II i skønne, lyse omgivelser i Nyhavn, hvor LM har hjemme. Vi arbejder med menneskerettigheder med et konkret og dynamisk udgangspunkt, hvor menneskerettigheder bliver til et anliggende mellem mennesker, og ikke kun stat og individ. Visionen er at gøre menneskerettighederne levende i vores samfund.

Med arbejdspladsen følger ret til fri afbenyttelse af LMs faciliteter, herunder  adgang til internet, printer og til LMs bibliotek. Ombord findes også køkkenfaciliteter og mindre møderum. LM vil i videst muligt omfang bistå med rådgivning og adgang til kilder.

Der vil fra LMs side ikke være nogen betingelser knyttet til legatet, bortset fra at legatmodtagerne efter specialets færdiggørelse forpligter sig til at give LM et eksemplar af specialet og deltage i et arrangement med tilknytning til specialet på LM med indbydelse af relevante gæster.

Ansøgning sendes til info@levendemenneskerettigheder.dk.

Thorkild Høyer, advokat (H)