Loading...
Menneskerettighedsambassadør2020-01-27T12:22:15+00:00

Menneskerettighedsambassadørerne er advokater og advokatfuldmægtige, der støtter Levende Menneskerettigheder. Læs videre her, hvis du vil vide mere om at være ambassadør. 

Derudover er “book en advokat” et tilbud til folkeskoler og ungdomsuddannelser, hvor en ambassadør faciliterer et undervisningsforløb om menneskerettighederne. Se mere på Dilemmademokratiet.dk

Som Menneskerettighedsambassadør får du

  • Gratis deltagelse i relevante pointgivende kurser

  • Mulighed for at løfte blikket fra computeren og får en masse gode oplevelser med at komme ud og møde de unge

  • Profilering af dig og dit kontor, herunder et styrket netværk i dit lokalsamfund

  • Dit logo og firmanavn på Levende Menneskerettigheders hjemmeside

  • Et indrammet diplom som f. eks. kan hænge i din reception, og et logo der kan sættes på din hjemmeside, som et symbol på aktiv støtte til udbredelsen af menneskerettighederne

  • Du bidrager til at styrke advokatstandens generelle image

BLIV MENNESKERETTIGHEDSAMBASSADØR!

Titlen som Menneskerettighedsambassadør er eksklusiv for advokater og advokatfuldmægtige. Som advokater eller advokatfuldmægtige kan du bringe din høje faglighed i spil på en ny spændende måde som ambassadør. Med titlen følger en række fordele, samt en mulighed for at udbrede menneskerettighederne på danske folkeskoler og gymnasier i dit lokalområde.

Ved tilmelding betales et årligt beløb til Levende Menneskerettigheder, dette beløb er naturligvis fradragsberettiget.

Bemærk at du også kan være ambassadør ved blot at støtte den gode sag. Det er altså ikke et krav, at du er til rådighed for skolerne.

TILMELD DIG SOM AMBASSADØR HER:

Book en Advokat

Menneskerettighedsambassadørens rolle i klasselokalet

 Menneskerettighedsambassadører indgår i vores skoletilbud ”Book en advokat”. Formålet er, at en skolelærer kan henvende sig direkte til en lokal advokat, og i fælleskab arrangerer de en undervisningsgang hvor advokaten besøger klassen.Skolebesøgets formål er at spille ét af Levende Menneskerettigheders Dilemmaspil og engagerer eleverne i det moderne samfunds dilemmaer. De digitale spil består af en række små film, hvor eleverne undervejs stilles overfor relaterede dilemmaer. Menneskerettighedsambassadørens rolle er at facilitere debatten i klasselokalet ved at uddybe argumenterne for og imod; Ambassadøren har måske også relevante eksempler fra sit eget arbejde.Vores nuværende dilemmaspil omhandler flygtninge og asylpolitik. Her følger eleverne en rekonstruktion af en virkelig asylsag, og skal undervejs tage stilling til asylansøgerens vej igennem asylsystemet. Til sidst skal eleverne afgøre asylsagen i Flygtningenævnet. Eleverne afgør alle dilemmaernes udfald via vores app "Dilemmademokratiet".

Vi sørger naturligvis for at klæde alle godt på til opgaven!

Dilemmademokratiet.dk er vores undervisningssite til skolerne, her kan du også se hvad du bliver en del af.

Pris: 5.000 kr. pr. tilmeldt advokat eller advokatfuldmægtig.
Bemærk at beløbet er fradragsberettiget.

Kontakt os hvis du har spørgsmål på mail info@levendemenneskerettigheder.dk
eller ring på 4299 1140