Loading...
Kontakt2021-03-01T10:26:19+00:00

.

.

.

Vi arbejder for, at de værdier, den etik og den moral, som menneskerettighederne byder, bliver et mellemmenneskeligt og nærværende anliggende.
Det gælder rettigheder såvel som forpligtelser både nationalt og internationalt.

Vi udvikler undervisningsmateriale om menneskerettigheder til folkeskoler, efterskoler, højskoler, gymnasier og videregående uddannelser

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål, ideer til samarbejde eller blot vil vide mere om Levende Menneskerettigheder

.

.

.

Adresse

Njalsgade 21 F, 1 sal

2300 København S

Kontaktoplysninger

info@levendemenneskerettigheder.dk

+45 42 99 11 40

.

.

.

Støt LM

Levende Menneskerettigheder (LM) er en frivillig forening, hvor mange gode kræfter arbejder for at gøre menneskerettighederne levende i samfundet. Men vi kan ikke gøre det uden støtte fra partnere, private og andre donorer. Se mere under fanerne “Menneskerettighedsambassadør” og “Bliv frivillig

Ved at støtte LM er du med til, at vi bedst muligt kan indfri vores mål om at levendegøre menneskerettighederne og styrke vores demokratiske værdier. LM samarbejder gerne professionelt med virksomheder. Vi arbejder allerede målrettet med at involvere praksiserende advokater og jurister i vores undervisnings- og kursustilbud.

Giv et bidrag! Sponsorater kan være alt fra kaffe og sodavand ved arrangementer til finansiel støtte. Skriv til os på info@levendemenneskerettigheder.dk for mere information.

Støt med et engangsbeløb:

Mobile-Pay
Overfør på 42 99 11 40

Netbank
Indsæt på Merkur Bank 8401-0001288465