Få tilsendt de nyeste indlæg, arrangementer og andre nyheder fra Levende Menneskerettigheder via vores nyhedsbrev!

Tilmeld din mailadresse nedenfor - så sender vi dig løbende aktuelt fra Levende Menneskerettigheders aktiviteter.

Kunne du tænke dig at være med til at gøre menneskerettighederne levende? Vi har brug for både praktiske, kreative og juridiske ildsjæle, som brænder for menneskerettigheder.

Bliv_frivillig

Har du gode ideer til foredrag/temaaftener/debatmøder, hvor menneskerettighederne kunne blive sat på dagsordenen? Har du interesse og flair for grafisk design, udvikling af website, markedsføring og/eller fundraising? Og har du lyst til at bruge dine kompetencer i menneskeretsregi? Så kunne det måske være noget for dig at blive frivillig i LM.

Eller er du en juridisk ildsjæl? Og har du mod på, at arbejde med formidling af retsregler og de juridiske principper og problemstillinger, som udspringer af menneskerettighederne? Så kunne det måske være noget for dig, at blive frivillig i vores juridiske team.

LM ønsker at give danske unge indblik i de demokratiske principper om retssikkerhed og en forståelse for menneskerettighedernes rolle i det danske samfund. Vores vision er at gøre menneskerettighederne levende og at engagere unge gennem undervisning, hvor fokus er på den juridiske udvikling, der er sket de seneste år.

Vi forventer at du har følgende kvalifikationer

Vi søger energiske og selvstændige personer, der kan tage ansvar for udvalgte opgaver og er klar på at blive udfordret. Vi forventer:

  • At du er god til at formidle komplekse emner og omsætte indsamlet viden, så det bliver letforståeligt for den bredere offentlighed,
  • At du kan tage ansvar for opgaver,
  • At du er god til at producere indhold til og kommunikere på de sociale medier,
  • At du har interesse og forståelse for retssikkerhedsprincipper, menneskerettighederne og disses rolle i samfundet.

LM kan tilbyde dig

  • Et spændende og inspirerende netværk i et miljø præget af engagerede og indsigtsfulde kollegaer,
  • Ejerskab og ansvar i udførelsen af opgaver,
  • Engagement i en frivillig forening, hvor der er åbenhed overfor nye ideer og input,
  • Mulighed for at præge en lille organisation i udvikling,
  • Øget indsigt i menneskerettighederne og retssikkerhedsprincipper i Danmark.

Lyder dette som noget for dig så kom og vær med i et inspirerende team af engagerede menneskerettighedsforkæmpere. Send en mail med en kort beskrivelse af dig, din faglige baggrund og din motivation for at arbejde med menneskerettigheder til kds@levendemenneskerettigheder.dk