Få tilsendt de nyeste indlæg, arrangementer og andre nyheder fra Levende Menneskerettigheder via vores nyhedsbrev!

Tilmeld din mailadresse nedenfor - så sender vi dig løbende aktuelt fra Levende Menneskerettigheders aktiviteter.

Levende Menneskerettigheder er drevet af frivillige, der besidder stor viden og passion for menneskerettigheder. Organisationen kunne ikke overleve uden den fantastiske tilslutning af frivillighed, der både indebære forskellige faglige profiler samt ny, banebrydende input.

De frivillige pr. 1. september 2016

Helen Ali
“Jeg læser Arabisk og Antropologi på Aarhus universitet og er frivillig projektkoordinator hos Levende Menneskerettigheder (LM). LM er for mig en organisation, der gennem kvalificeret oplysning og dialog formår at sprede viden og ikke mindst forståelse for grundværdier som medmenneskelighed og individets rettigheder.

signe
Signe Hansen 
“Jeg er kampagneansvarlig i Danmarks Naturfredningsforening. Jeg har tidligere arbejdet i bl.a. Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp og Amnesty International. For mig er levende menneskerettigheder kunsten at gøre menneskerettighederne interessante og vedkommende for alle og enhver. Væk med “artikel-snakken” og ind med debatter, kunst, kultur, arrangementer og happenings, som engagerer og inddrager.”
sille_sloth_170615_025_300ppi-1

Sille Sloth
“Jeg læser jura, og er blevet færdig med min bachelor i sommer. Jeg har tidligere arbejdet frivillig med børn og unge på Nørrebro, ved siden af studiet. Levende menneskerettigheder er for mig, et statement om, at menneskerettigheder ikke er irrelevante eller gammeldags, selvom vi lever i et rigt land. Heller ikke selvom mange ikke overvejer eller bliver konfronteret med brud på menneskerettigheder i deres hverdag.”

12715282_10206667384856537_240910265612388171_n2

Sofie Amalie Malig Jørgensen
“Jeg er i gang med en BA i historie med tilvalg i Mellemøststudier. Jeg har valgt at blive frivillig i Levende Menneskerettigheder, da kvalificeret oplysning og dialog af hvad menneskets grundrettigheder er, menneske til menneske imellem, er en vigtig del af ethvert samfund.”

14040114_10154501683377834_6489160622354656684_n Aisha Riaz
“Jeg læser jura på Københavns Universitet. Derudover er jeg juridisk rådgiver hos Frelsens Hær og stud.jur hos Gorrissen Federspiel. Levende menneskerettigheder for mig er, at der altid skal værnes og beskyttes om vores fundamentale menneskerettigheder, og man kan aldrig gå på kompromis med dem.Ved at skabe debat og oplyse den almene person, kommer menneskerettighederne tættere på den almene person.”
image1 Linda Lykke Kristensen
“Jeg læser kandidat i jura på Københavns Universitet. Jeg arbejder som legal trainee i IT-virksomheden Innofactor, som stud.jur. i Udlændingestyrelsen og herudover underviser jeg fra tid til anden i erhvervsjura på KEA. Jeg har herudover medstiftet og sidder i bestyrelsen for Studenterforeningen for Menneskerettigheder på KU. Levende Menneskerettigheder er for mig et forum, hvori menneskerettighederne gøres mere fordøjelige for derved at inspirere flere til at vælge menneskeretlige studie- og karriereveje.” 
img_2892bw  Kristin Durant
“Jeg skriver speciale i Globale Studier på Roskilde Universitet. Jeg har tidligere arbejdet med international forsvars- og sikkerhedspolitik i Danmark og udlandet. I min optik handler levende menneskerettigheder om at bidrage til en forståelse af menneskerettighederne som gør, at de tanker, normer, og værdier der står bag, fortsat vil spille en fundamental rolle i det danske samfund.”