Loading...
Det gør vi2019-08-06T12:55:55+00:00

Levende Menneskerettigheder vil at Menneskerettighederne fortsat fungerer som kompas for samfundet med Verdensmålene som pejlemærker. Vores langsigtede og bærende mål er, at menneskerettighederne fastholdes og udvikles. Menneskerettighederne skal forstås som almene menneskelige erfaringer og ikke som dogmatiske regler. Vi arbejder aktivt for, at menneskerettighederne forbliver mellemmenneskelige og nærværende, levende og dynamiske.

Vi udvikler ikke-dogmatisk og engagerende undervisningsmateriale for at give alle unge indsigt i vigtigheden af menneskerettighederne.

Vi involverer advokater, journalister og andre meningsdannere, derigennem kan vi nå endnu flere. De kan udlægge og forklare sammenhængen – de står i midten.

Vores strategiske samarbejder, med organisationer, der har samme formål, gør at vi når ud til et bredere publikum og kan forblive en central spiller indenfor vores fokusområder. 

Ved at være til stede hvor unge er, som uddannelsessteder og kulturarrangementer inspirerer vi yngre generationer til at tage aktivt stilling til menneskerettighederne gennem oplyst debat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få spændende nyheder om Levende Menneskerettigheder og nye undervisningsspil.