Loading...
Bliv frivillig2021-04-20T16:11:24+00:00

Vil du gøre menneskerettighederne levende?

Vi har brug for praktiske, kreative og juridiske ildsjæle, som brænder for menneskerettighederne.

Levende Menneskerettigheder er drevet af frivillige, der ønsker at sprede deres viden og passion for menneskerettigheder. Vi søger altid frivillige eller virksomhedspraktikanter, der har interesse og flair for:

Juridisk research

Grafisk design

Udvikling af website

Kampagner til sociale medier

Markedsføring

Fundraising


Lyder dette som noget for dig, så send en mail med en kort beskrivelse af dig, din faglige baggrund og din motivation for at arbejde med menneskerettigheder til info@levendemenneskerettigheder.dk

Tidligere frivillige hos Levende Menneskerettigheder

“Jeg er kampagneansvarlig i Danmarks Naturfredningsforening. For mig er LM kunsten at gøre menneskerettighederne interessante og vedkommende for alle og enhver. Væk med “artikel-snakken” og ind med debatter, kunst, kultur, arrangementer og happenings, som engagerer og inddrager.”

signe hansenSIGNE HANSEN, Studerende

“Jeg læser jura, og er blevet færdig med min bachelor i sommer. Jeg har tidligere arbejdet frivillig med børn og unge på Nørrebro, ved siden af studiet. LM er for mig, et statement om, at menneskerettigheder ikke er irrelevante eller gammeldags, selvom vi lever i et rigt land. Heller ikke selvom mange ikke overvejer eller bliver konfronteret med brud på menneskerettigheder i deres hverdag.”

sille slothSILLE SLOTH, Studerende

“Jeg er i gang med en BA i historie med tilvalg i Mellemøststudier. Jeg har valgt at blive frivillig i LM, da kvalificeret oplysning og dialog af hvad menneskets grundrettigheder er, menneske til menneske imellem, er en vigtig del af ethvert samfund.”

SOFIE AMALIE MALIG JØRGENSENSOFIE AMALIE MALIG JØRGENSEN, Studerende

“Jeg læser jura på Københavns Universitet. LM for mig er, at der altid skal værnes og beskyttes om vores fundamentale menneskerettigheder, og man kan aldrig gå på kompromis med dem.Ved at skabe debat og oplyse den almene person, kommer menneskerettighederne tættere på den almene person.”

aisha riazAISHA RIAZ, Studerende

“Jeg læser kandidat i jura på Københavns Universitet. Jeg arbejder som legal trainee i IT-virksomheden Innofactor, som stud.jur. i Udlændingestyrelsen og herudover underviser jeg fra tid til anden i erhvervsjura på KEA. Jeg har herudover medstiftet og sidder i bestyrelsen for Studenterforeningen for Menneskerettigheder på KU. LM er for mig et forum, hvori menneskerettighederne gøres mere fordøjelige for derved at inspirere flere til at vælge menneskeretlige studie- og karriereveje.”

LINDA LYKKE KRISTENSEN, Studerende

“Jeg skriver speciale i Globale Studier på Roskilde Universitet. Jeg har tidligere arbejdet med international forsvars- og sikkerhedspolitik i Danmark og udlandet. I min optik handler LM om at bidrage til en forståelse af menneskerettighederne som gør, at de tanker, normer, og værdier der står bag, fortsat vil spille en fundamental rolle i det danske samfund.”

KRISTIN DURANT, Studerende

Støt LM

Levende Menneskerettigheder (LM) er en frivillig forening, hvor mange gode kræfter arbejder for at gøre menneskerettighederne levende i samfundet. Men vi kan ikke gøre det uden støtte fra partnere, private og andre donorer. Se mere under fanerne “Menneskerettighedsambassadør” og “Bliv frivillig

Ved at støtte LM er du med til, at vi bedst muligt kan indfri vores mål om at levendegøre menneskerettighederne og styrke vores demokratiske værdier. LM samarbejder gerne professionelt med virksomheder. Vi arbejder allerede målrettet med at involvere praksiserende advokater og jurister i vores undervisnings- og kursustilbud.

Giv et bidrag! Sponsorater kan være alt fra kaffe og sodavand ved arrangementer til finansiel støtte. Skriv til os på info@levendemenneskerettigheder.dk for mere information.

Støt med et engangsbeløb:

Mobile-Pay
Overfør på 42 99 11 40

Netbank
Indsæt på Merkur Bank 8401-0001288465