Bestyrelse 20212022-01-10T10:43:56+00:00

Bestyrelse

Levende Menneskerettigheders bestyrelse er bredt sammensat for at afspejle samfundet. Den brede sammensætning resulterer i en høj grad af kreativitet, og eftersom vi er fuldstændig uafhængige, er der i princippet frit slag i forhold til, hvad Levende Menneskerettigheder kan foretage sig.  Bestyrelsen fastlægger blandt andet retningslinjerne for organisationen som langsigtet virksomhed og dennes udvikling.

Thorkild Høyer

Forsvarsadvokat, stifter og bestyrelsesformand for Levende Menneskerettigheder

Eddie Omar Rosenberg Khawaja

Advokat, Næstformand
Henrik Grunnet

Henrik Grunnet

Strategisk rådgiver og dokumentar producent

Marianne Schou Delkus

Kommunikationsrådgiver

Sanne Cigale Benmouyal

Journalist

Allan Ohms

Allan Ohms

Advokat

Annesofie Becker

Kurator

Christina V. Pohani

Kim Bagge

Forsvarsadvokat

Støt LM

Levende Menneskerettigheder (LM) er en frivillig forening, hvor mange gode kræfter arbejder for at gøre menneskerettighederne levende i samfundet. Men vi kan ikke gøre det uden støtte fra partnere, private og andre donorer. Se mere under fanerne “Menneskerettighedsambassadør” og “Bliv frivillig

Ved at støtte LM er du med til, at vi bedst muligt kan indfri vores mål om at levendegøre menneskerettighederne og styrke vores demokratiske værdier. LM samarbejder gerne professionelt med virksomheder. Vi arbejder allerede målrettet med at involvere praksiserende advokater og jurister i vores undervisnings- og kursustilbud.

Giv et bidrag! Sponsorater kan være alt fra kaffe og sodavand ved arrangementer til finansiel støtte. Skriv til os på info@levendemenneskerettigheder.dk for mere information.

Støt med et engangsbeløb:

Mobile-Pay
Overfør på 42 99 11 40

Netbank
Indsæt på Merkur Bank 8401-0001288465